• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Actuado je postal prvi certificirani partner podjetja Drift v regiji

Digitalna agencija Actuado (prej Virtua PR) je letos pridobila že drugo partnersko povezavo, za katero pravijo, da pomembno vpliva na njihovo delo z naročniki. Postali so namreč certificirani partner za Drift, platformo pogovornega marketinga.

Sodelovanje Actuada z ameriškim podjetjem Drift se je začelo lani, ko so na svoji platformi implementirali pogovorne bote za naročnike, zdaj pa so ena od 29-ih agencij z vsega sveta, ki se ponaša z nazivom »Drift Certified Partner«. »To nam daje dostop do izobraževanj in podpore Driftove ekipe svetovalcev, kar pomeni še boljši pogovorni marketing za obstoječe in nove naročnike,« pravi Jasna Suhadolc, ustanoviteljica in izvršna direktorica Actuada.

Dodaja, da je Drift ena najbolj znanih in najučinkovitejših platform za pogovorni marketing, ki je primerna predvsem za B2B marketing, čeprav so jo uspešno implementirali tudi v B2C marketingu. Prednosti komuniciranja s pogovornimi boti oziroma »chatboti«bodo v Actuadu predstavili na brezplačnem spletnem seminarju, ki ga organizirajo 5. junija 2019.