• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Strokovnjaki za digitalni marketing in družbena omrežja so še vedno »vroča roba«, če sodimo po našem izboru najopaznejših delovnih mest tedna s področja marketinga in komuniciranja. Priložnosti pa se seveda vedno najdejo tudi za druge izkušene marketinške kadre.

Agencija za interaktivne storitve Renderspace išče izkušenega digitalnega analitika. Če menite, da ste pravi kandidat, pošljite svoj življenjepis na [email protected].

V Plastiki Skaza priložnost za delo dobi specialist digitalnega marketinga. Svojo ponudbo z življenjepisom pošljite na [email protected]do 10. junija 2019.

Sensilab išče spletnega urednika za nemški in avstrijski trg. Prijave sprejemajo do 21. junija 2019 preko portala Mojedelo.com.

Podjetje Eurosender zaposli menedžerja za B2B e-poštni marketing. Prijave pošljite na [email protected].

Podjetje 2TDK išče samostojnega strokovnega delavca za področje marketinga in odnosov z javnostmi. Prijave pošljite do 31. maja 2019 na [email protected]ali preko prijavne možnosti portala Optius.

V digitalni medijski agenciji Hype potrebujejo sodelavca za stike z javnostmi in upravljavca družbenih omrežij. Potencialne kandidate vabijo, naj se jim oglasijo na [email protected] do 26. maja 2019.

Podjetje Alkaloid-Farm zaposli vodjo marketinga za zdravila. Prijave pošljite do 3. junija 2019 preko portala Mojedelo.com.