• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Tudi v novem delovnem tednu si želijo delodajalci v svoje ekipe privabiti predvsem strokovnjake za digitalni marketing.

Foto: Pixabay

Podjetje Helios v svoji ekipo vabi strokovnega sodelavca za marketing. Prijavo z življenjepisom v slovenščini in angleščini pošljite preko prijavne možnosti portala Optius ali na [email protected]. Rok prijave je 26. maj 2019.

Podjetje Telemach zaposli administratorja spletnih vsebin v digitalnem marketingu. Ponudbe z življenjepisom pričakujejo do 25. maja 2019 preko portala Moje delo.

V podjetju Balavto iz Ajdovščine iščejo strokovnjaka za spletni marketing. Prijavo lahko pošljete po po elektronski pošti na: [email protected].

Podjetje Vivovita s spletno trgovino vstopa na nove evropske trge, zato potrebujejo okrepitve na področju digitalnega marketinga in administracije. Prijavite se lahko do 5. junija 2019 preko prijavne možnosti portala Optius.

Digitalna agencija BSMART išče digitalnega kreatorja/asistenta v marketingu. Prijave pričakujejo do 23. maja 2019 preko prijavne možnosti portala Optius.

Podjetje Medisanus išče prodajnega svetovalca oziroma svetovalko, ki bo skrbel/a za promocijo in trženje kozmetike, prehranskih dopolnil in medicinskih pripomočkov. Prošnje sprejemajo na naslov: [email protected].

Podjetje za organizacijo dogodkov Paideia Events išče študente, ki bi nudili podporo v informacijski pisarni in na področju komuniciranja mednarodnega festivala kreativnosti Zlati boben. Pišite jim na [email protected] in se predstavite z življenjepisom in motivacijskim pismom. Prijave zbirajo do petka, 17. maja 2019.