• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Morda je prvomajski teden tudi primeren čas, da si poiščete novo delo. Prostih delovnih mest v oglaševanju, (digitalnem) marketingu in medijih je še vedno dovolj.

Foto: Pixabay

V AV studiu zaposlijo izkušenega starejšega tekstopisca. Prijavite se lahko do 10. maja 2019 na e-naslov [email protected].

Multimedijska hiša PRO PLUS išče spletnega novinarja za pisanje člankov za portal 24ur.com. Spletno prijavnico najdete tukaj, rok prijave pa je 5. maj 2019. Poleg spletnega novinarja zaposlijo tudi kreativnega grafika v produkciji zabavnih TV-oddaj. E-prijavnico najdete tu, rok za prijavo pa je 6. maj 2019.

V start-upu Mali junaki (Hurra Studios) še vedno iščejo poslovnega analitika za področje marketinga. Rok za prijavo se izteka, prijave z življenjepisom (v angleščini) pa sprejemajo na [email protected].

Podjetje Sensilab išče oglaševalce na Facebooku, ki bi prevzeli skrb za njihovo oglaševanje na tem družbenem omrežju na izbranih trgih in izbranih znamkah. Prijave sprejemajo preko portala Mojedelo.com.

Podjetje HAM, ki je najbolj znano po blagovni znamki pisarniških stolov Spinalis, v svoje vrste vabi strokovnjaka za digitalni marketing. Prijave sprejemajo preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Strokovnjaka za digitalni marketing iščejo tudi v podjetju Unichem v Sinji Gorici. Prijavo s kronološkim življenjepisom in spremnim pismom pošljite na [email protected] ali po navadni pošti.

Podjetje Fotona zaposli strokovnega sodelavca v marketingu in prodaji. Prijave na delovno mesto lahko pošljete do vključno 22. maja 2019 preko portala Moja zaposlitev.