• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Če nameravate praznike, ki so pred vrati, izkoristiti tudi za iskanje nove službe, preverite MM-ov izbor delovnih mest tedna.

Foto: Pixabay

Ponudnik zunanjega oglaševanja Amicus v svojo ekipo vabi izkušenega in visoko motiviranega medijskega načrtovalca. Življenjepis in motivacijsko pismo z izkušnjami pričakujejo na e-naslov [email protected], najpozneje do 5. maja.

Družba Ema iz Celja, proizvajalec satelitskih komunikacijskih sistemov za daljinski nadzor plovil BlueTraker, v svojo sredino vabi vodjo vsebinskega marketinga oziroma digitalnega urednika. Prijave sprejemajo izključno na elektronski naslov [email protected], kandidati pa morajo priložiti tudi standardiziran evropski življenjepis (Europass CV) s fotografijo.

Elan zaposli asistenta v marketingu zimske divizije. Ponudbo s priloženim življenjepisom, motivacijskim pismom v angleškem jeziku in referencami s področja grafičnega oblikovanja pričakujejo do vključno 5. maja na e-naslov [email protected].

Ekipa agencije za vsebinski marketing PM, poslovni mediji v svoje vrste vabi mlajšega (junior) vodjo digitalnih projektov v pomoč vodji projektov pri izvedbi (tudi mednarodnih) projektov. Prijavo z življenjepisom posredujte na elektronski naslov: [email protected].Ekipa spletne marketinške agencije Epic išče prodajnega svetovalca za digitalni marketing. Prijavo s priloženim življenjepisom pošljite na e-naslov [email protected] do 18.maja. 

Podjetje Silco išče asistenta v marketingu, ki bo skrbel tudi za podporo prodaji, imel kreativno žilico in dobro poznal spletne tehnologije v marketinške namene. Kandidati naj vlogo z življenjepisom pošljejo na [email protected] (s pripisom: za razpis Asistent v marketing). Rok za prijavo je 5. maj.

V Merkurju iščejo vodjo projektov za področje spletnega komuniciranja. Prijave z življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev pričakujejo do vključno 12. maja na e-naslov [email protected] ali po navadni pošti.