• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Mali junaki iz Hollywooda na 08Diggit

Kar se je začelo kot start-upovski projekt dveh Slovencev, je preraslo v uspešno blagovno znamko, ki navdušuje tudi v tujini. Zadnji uspeh Malih junakov je »prodor« v Hollywood, kjer so s personalizirano knjigo navdušili zvezdnico Khloé Kardashian.

Khloéjina hči True je te dni praznovala prvi rojstni dan in med darili, ki jih je prejela, je bila tudi personalizirana knjiga z naslovom »Happy Birthday, True« (»Vse najboljše, True«). Ta je dekličino mamico tako navdušila, da je knjigo objavila na Instagramu, kar je poželo veliko navdušenje tudi v Sloveniji. »Posebnost naše strategije in marketinga je v tem, da vedno radi preizkušamo nove prijeme in uresničimo najbolj nore ideje. Tiste, ki se izkažejo kot uspešne, še nadgradimo, iz neuspešnih pa se naučimo nekaj novega in gremo naprej. V primeru Khloé Kardashian je šlo za eno od takšnih idej. Pozitivni odzivi ljudi so nam vlili dovolj samozavesti, da vemo, da so naši izdelki resnično izjemni. Predvsem na ameriškem trgu so kupci izredno iskreni, prejeli smo kar nekaj posnetkov, na katerih starši, ne le mame, temveč tudi očetje, ob listanju naših knjig jočejo od ganjenosti. Prav zato verjamemo, da naša knjiga s svojo unikatnostjo ne more pustiti hladnokrvnih niti največjih zvezdnikov, čeprav se morda zdijo popolnoma nedosegljivi,« pravijo pri Malih junakih. Glede na to, da pogosto sodelujejo z vplivneži, se zavedajo, da se ti o takšnih potezah dogovarjajo s svojimi agenti in da vplivnež izdelek spozna šele, ko je pogodba podpisana. A so se kljub temu odločili za gverilsko dejanje in poslali knjigo hčerki Khloé Kardashian. »Na našo srečo je knjiga res prišla do nje in zvezdnico navdušila,« so ponosni.

Če bi radi izvedeli kaj več o poslovni poti Malih junakov in katerih zvijač so se naučili pri tem, boste priložnost za to dobili na 08Diggitu. Med govorci na konferenci, ki bo 6. junija na Gospodarskem razstavišču, bosta namreč tudi Mic Melanšek in Rado Daradan, ustanovitelja in direktorja Malih junakov (oz. podjetja Hurra Studios, pod okriljem katerega deluje ta inovativna blagovna znamka).