• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Opazili smo: E-Media predstavila nove oglasne površine

Opazili smo poseben način oglaševanja, steklene razstavne bokse, ki so v domeni agencije E-Media. Doslej so naročnikom ponudili rešitev od ideje do izvedbe in uspešno izpeljali že nekaj odmevnih oglaševalskih akcij za Moschino H&M, Lesnino, XYZ&Sportino, WOOP! in zadnjo za projekt »Planet ali plastika«.

Prvotno so bili boksi zasnovani za oglaševanje novosti v avtomobilski industriji, vendar so v agenciji prepoznali velik potencial uporabne vrednosti za oglaševanje tudi ostalih branž.V času, ko so družbeno-odgovorne akcije še kako priljubljene, je največ pozornosti pritegnil projekt »Planet ali plastika«. National Geografic v izvedbi FOX studia pri njem stavi na ozaveščanje potrošnikov za zmanjšanje uporabe plastike. S komunikacijo in vnosom uporabljenih plastenk v stekleni boks so zelo nazorno predstavili problem, ki je pereč in aktualen po vsem svetu in tudi pri nas.

Agencija E-Media je ponudnik zunanjih oglasnih površin že štirinajst let. Pravijo, da so ponosni na to, da nenehno sledijo trendom in željam naročnikov, ki so željni novosti in izstopanja pri oglaševanju. Njihov slogan »oglaševanje brez meja« veliko pove o njih, med drugimi tudi to, da svojo ponudbo oglaševanja nenehno dopolnjujejo.