• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Ogromno novih priložnosti v marketingu, oblikovanju in komuniciranju.

Greenpeace Slovenija išče strokovnjaka za digitalno komuniciranje (m/ž), ki bo vodil snovanje in izvedbo digitalnih okoljevarstvenih kampanj v Sloveniji, hkrati pa bo imel priložnost koordinirati digitalne fundraising materiale treh pisarn Greenpeaca v širši regiji (Slovenija, Hrvaška, Romunija). Opis delovnega mesta in obrazec za prijavo je dostopen tukaj (v angleščini). Svojo prijavo pošljite do 25. aprila. Prijava je  lahko v slovenščini ali angleščini.

Pristop išče svetovalca a odnose z javnostmi (m/ž) z znanjem vsebinskega marketinga, ki mu niso tuji urbani trendi, izdelki in storitve zdravega življenjskega sloga, zabave in mode. Prijave sprejemajo do 15. maja 2019 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj. Agencija sicer išče še urednika družbenih omrežij (m/ž).

Tuš v svoje vrste vabi samostojnega strokovnega sodelavca v marketingu (m/ž) za področje Tuš klub za organiziranje in izvajanje vseh komunikacijskih in promocijskih dejavnosti. Prijave zbirajo preko zaposlitvenega portala Mojedelo.com. Iščejo tudi vodjo projektov v marketingu (m/ž) za pripravo in izvedbo marketinških aktivnosti.

Luna TBWA nudi priložnost asistentu za digitalno oglaševanje in analitiko (m/ž) s statusom študenta. Prijave z življenjepisom sprejemajo do 30. aprila 2019 na elektronskem naslovu [email protected].

Družba Mali junaki v svoje vrste vabi poslovnega analitika za področje marketinga (m/ž)  za pridobivanje in obdelavo podatkov ter izdelavo poglobljenih analiz in poročil s področja marketinga. Prijave v angleščini sprejemajo na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na elektronskem portalu MojeDelo.com.

DUTB išče sodelavca za korporativno komuniciranje in marketing (m/ž) za organizacijo, načrtovanje in nadzor marketinških aktivnosti organizacije. Prijave zbirajo do 5. maja 2019 preko zaposlitvenega portala Mojedelo.com.

Danfoss zaposli vodjo digitalnih komunikacij (m/ž), ki bo odgovoren za pregled, postavitev in okrepitev globalne digitalne komunikacije za Danfossov Heating Segment preko internih in eksternih komunikacijskih kanalov. Prijave zbirajo preko zaposlitvenega portala Mojedelo.com.

Styria digital marketplaces v svojo sredino vabi grafičnega oblikovalca (m/ž), ki bo z oblikovanjem spletnih zaposlitvenih oglasov lahko pomagate soustvarjati podobo največjega zaposlitvenega portala v Sloveniji. Prijave sprejemajo do 15. maja 2019 preko zaposlitvenega portala Mojedelo.com.