• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Peter Prevc je novi ambasador znamke Huawei

Po zaključku skakalne sezone je smučarski skakalec Peter Prevc podpisal pogodbo s podjetjem Huawei Slovenija, kjer menijo, da je zaradi svojih vrednot idealen ambasador zanje.

»Peter Prevc živi temeljne vrednote podjetja Huawei. V veliko čast nam je, da je začutil vizijo podjetja in z nami snuje zgodbo o uspehu. Ponosni smo, da Peter kot zadovoljni uporabnik potrjuje Huaweijevo predanost raziskavam, ki slehernemu uporabniku zagotavljajo vrhunsko izkušnjo mobilne fotografije,« je v sporočilu za javnost izjavil Matjaž Kermelj, direktor podjetja Huawei Slovenija. Najbolj jih navdušujejo Prevčeva predanost, ljubezen do športa, doslednost, vztrajnost in preudarnost, vrednote, s katerimi se lahko poistovetijo tudi pri tej kitajski blagovni znamki.

Kot dodajajo, tudi Peter Prevc v objektiv svojega pametnega telefona rad ujame selfie, ki ga deli s svojimi sledilci na Instagramu ali pa z njimi deli fotogenične utrinke mesta, v katerem se nahaja. »Ta telefon (Huawei P30 Pro, op. p.) ima zares nekaj ‘pametnih for’, ki omogočajo hitrejše opravljanje. Stvar, ki me je najbolj presenetila, pa je zagotovo fotoaparat,« pravi Prevc in pojasnjuje: »Ko želim posneti fotografijo, želim, da je ta posneta takoj in da je dobra. Rad imam, da telefon takoj prepozna, kako mora fotografirati, da so vidne in ostre prave stvari.«