• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Tokrat nove sodelavce iščejo predvsem marketinški oddelki.

Sanolabor išče vodjo za trženje laboratorijskih izdelkov (m/ž) in produktnega vodjo za trženje izdelkov za zobozdravstvo (m/ž).

Nomago zaposli vodjo projektov (m/ž), ki ima znanja tako s tehnološkega kot tudi marketinškega sveta. Prijave zbirajo do 19. aprila preko spletnega obrazca.

Outfit7 v svojo sredino vabi digitalnega medijskega stratega (m/ž), ki bo skrbel za vsebine na spletnih straneh in strategije na družbenih omrejih. Prijave zbirajo do 19. aprila 2019 preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Adria Lab v svoje vrste vabi strokovnega sodelavca za vsebinski marketing (m/ž) za koordinacijo in izvedbo marketinških aktivnosti, določenih v strategiji in načrtu. Prijave zbirajo do 30. aprila na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Colby zaposli vodjo marketinga (m/ž) za razvoj strategije trženja in načrtovanje prodajnih aktivnosti. Prijave zbirajo do 24. aprila 2019 preko zaposlitvenega portala Mojedelo.com.

Telemach v svojo sredino vabi vodjo projektov v marketingu (m/ž) za načrtovanje, priprava in izvedba marketinških aktivnosti. Priajve zbirajo do 30. aprila 2019 preko zaposlitvenega portala Mojedelo.com.

Mediana v svoje vrste vabi izkušenega tržnega raziskovalca (m/ž). Če si raziskovalec po duši, tržne raziskave razumeš, jih razvijaš in v njih uživaš, te zaposlimo takoj. Pričakujemo minimalno 2 leti izkušenj na področju tržnih raziskav, analitični pristop, izvrstne komunikacijske sposobnosti, sposobnost razumevanja implementacije, kreativnost in predvsem željo po nenehnih izboljšavah ter razvoju naprednih raziskovalnih pristopov. Prijave pošljite na elektronski naslov na [email protected].