• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna največ novih (delovnih) izzivov ponujajo marketinški oddelki.

Startup Mali junaki išče poslovnega analitika za področje marketinga (m/ž). Kandidat bo odgovoren za pridobivanje in obdelavo podatkov ter izdelavo poglobljenih analiz in poročil s področja marketinga. Prijave pošljite na elektronski naslov [email protected], več o zaposlitvi in prijavi pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Sensilabv svoje vrste vabi sodelavca za oglaševanje na Facebooku (m/ž),ki bi prevzel oglaševanje na Facebooku na izbranih trgih in izbranih znamkah.Prijavite se lahko preko zaposlitvenega portala Mojedelo.com.

Gen-i išče sodelavca za digitalni marketing (m/ž) in sodelavca za vsebinski marketing (m/ž)

Httpool v svoje vrste vabi vodjo odnosov z javnostmi (m/ž), ki bo sodeloval z regionalnimi in globalnimi marketinškimi ekipami pri večanju prepoznavnosti blagovne znamke. Prijave sprejemajo preko družbenega omrežja LinkedIn. Ostala prosta delovna mesta si lahko ogledate tukaj.

TNT nudi priložnost strokovnemu sodelavcu za marketing (m/ž) za načrtovanje in izvajanje marketinških aktivnosti. Vaše prijave pričakujejo do 5. aprila 2019 preko zaposlitvenega portala Mojedelo.com.

Telemach ima prosto delovno mesto vodje marketinga (m/ž)z odličnimi organizacijskimi in komunikacijskimi sposobnostmi. Prijave sprejemajo do 5. aprila 2019 preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Slovenska turistična organizacija išče tekstopisca (m/ž) za projektno delo priprave tekstov na področju turizma. Zahtevajo dobro poznavanje vsebinskega marketinga, predstavitev na družbenih medijih in spletnih portalih. Delo je projektno, zato je zaželena fleksibilnost delovnega časa. Prijavitelji naj izpostavijo želeno področje dela: B2B ali B2C. Delo je možno takoj. Prijave sprejemajo do 8. aprila 2019 na elektronski naslov [email protected]