• Facebook
  • Twitter
  • RSS

A1 v Sloveniji ponuja prilagodljive televizijske sheme

Po novem lahko v prenovljenih paketih A1 Kombo lahko uporabniki prednastavljeno shemo paketov prilagodijo s programi po svojem okusu.

Novost po navedbah A1 izhaja iz dejstva, da gledalce zelo moti neprilagodljivost shem pri operaterjih in posledično plačevanje za programe, ki jih ne gledajo. Dodajajo, da so navdušenci nad posameznimi žanri, ki želijo imeti v shemo vključene vse programe določenega žanra (na primer vse športne, filmske ali otroške programe), so morali do zdaj izbirati pakete z največjimi shemami.

»S tem so plačevali za številne programe, ki jih niso gledali, in obenem zaradi dolgih seznamov programov izgubljali čas z iskanjem svojih najljubših vsebin. V povprečju namreč uporabniki kar 20 odstotkov časa, namenjenega gledanju televizije, porabijo za iskanje primerne vsebine, pri čemer se delež z večanjem števila programov v shemi povečuje.«

Pri prilagajanju sheme lahko izbirajo med programskimi sklopi Športni, Filmski, Otroški, Dokumentarni, Glasbeni, Informativni, Trendi, Komercialni, Nacionalni, Erotični, Balkan, Pink, Voyo, HBO in HBO Premium.