• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Hotel Kempinski Palace Portorož nagrajen za odličnost

Ameriška akademija American Academy of Hospitality Sciences je hotelu Kempinski Palace Portorož podelila nagrado za odličnost v hotelirstvu, t. i. »star diamond award«.

Foto: Dean Duboković in Žiga Intihar

»Današnja podelitev je verjetno najlepši možen začetek nove službe, a hkrati tudi velika odgovornost. Ekipa hotelov Kempinski je tako tukaj, v Portorožu, kot tudi v Savudriji, s trdim in zavzetim delom standarde postavila izjemno visoko. Prepričan sem, da bomo vsem izzivom, ki jih tudi v prihodnje verjetno ne bo primanjkovalo, zagotovo kos,« je na podelitvi uglednega mednarodnega priznanja povedal Kai Behrens, ki je vodenje hotelov Kempinski Palace Portorož in Kempinski Hotel Adriatic prevzel 18. marca letos.

Med idejnimi očeti tudi Frank Sinatra

»Star diamond award« je nagrada in priznanje za kakovost, prejmejo pa jo »samo tisti, ki s svojo zavzetostjo, gostoljubjem, vrhunsko kulinariko ter izjemnim ambientom in storitvijo, dosežejo najvišjo raven odličnosti«, kot pojasnjujejo njeni dobitniki. Ideja za podeljevanje nagrade se je porodila pred 70 leti, med idejnimi očeti pa je bil tudi ameriški pevec in igralec Frank Sinatra.