• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Tokratni pregled delovnih mest tedna ponuja obilico priložnosti tudi za komunikatorje.

Produkcijska hiša Squareme išče organiziranega asistenta produkcije (m/ž) s kančkom kreativne duše. Prijave zbirajo na elektronskem naslovu [email protected]

GEN-I v svoje vrste vabi sodelavca za vsebinski marketing (m/ž) za strateško in tehnično pripravo digitalnih aktivnosti, upravljanje spletnih vsebin podjetja, (upo)rabo orodij Google Analytics in ter skrb za izboljšanje učinkovitosti in KPI-jev. Prijave zbirajo do 21. aprila 2019 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com

Mladinska knjiga išče strokovnjaka za tržno in korporativno komuniciranje (m/ž), ki bo načrtoval in vodil projekte tržnega in korporativnega komuniciranja blagovne znamke. Prav tako iščejo strokovnjaka za spletni marketing (m/ž), ki bo odgovoren za spletne tržnokomunikacijske aktivnosti blagovne znamke Mladinska knjiga.

Računalniško podjetje ASBIS Slovenija išče produktnega vodjo (m/ž), ki bo odgovoren za prodajo računalniških produktov trgovskim verigam, vzpostavitev ter vzdrževanje dobrih odnosov z dobavitelji in centralnimi produktnimi vodji skupine ASBIS. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu[email protected], več o zaposlitvi pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

V visokotehnološki družbi EMA nudijo priložnost vodji vsebinskega marketinga (m/ž) oziroma digitalnega urednika. Kandidat bo poskrbel za boljše pozicioniranje podjetja in njihovih izdelkov na globalnih in domačem trgu. Prijave sprejemajo izključno na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Družba Dr. Pendl & Dr. Piswanger, ki je specializirana za podjetniško svetovanje in izobraževanje, išče operacijskega vodjo (m/ž). Glavne naloge kandidata bodo vodenje in izvajanje administrativnih in marketinških aktivnosti, sodelovanje pri izvajanju projektov na področju upravljanja s človeškimi viri in sodelovanje pri razvoju in pri prodajnih aktivnostih. Prijave sprejemajo do 7. aprila 2019 preko elektronskega naslova [email protected].

Adinvest išče tržnika spletnih rešitev (m/ž) za trženje spletnih rešitev, iskanje novih prodajnih kanalov in svetovanje na področju prodaje/trženja. Prijave pošljite preko elektronskega naslova [email protected], več o zaposlitvi pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.