• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V prvem pomladanskem pregledu delovnih mest tedna bodo največ priložnosti našli tisti, ki iščejo izzive v digitalnem marketingu.

Razvojno podjetje BioSistemika v svoje vrste vabi strokovnjaka za področje digitalnega marketinga (m/ž). Novi sodelavec bo med drugim skrbel za spremljanje uspešnosti marketinških kampanj glede na zastavljene cilje in implementacijao oglaševalskih kampanj na kanalih Facebook, Google, LinkedIn, Twitter, Researchgate in drugih. Prijave sprejemajo preko elektronskega naslova [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

Agencija Strobl)Advertising Group v svojo sredino vabi urednika spletnih vsebin (m/ž), ki bo pripravljal vsebine, besedila in slikovno gradivo za različne spletne strani. Prijave pošljite preko elektronskega naslova [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Vigoshop zaposli kar tri nove sodelavce, in sicer strokovnjaka za oglaševanje na Facebooku (m/ž), strokovnjaka za Google Adwords (m/ž) in spletnega analitika (m/ž).

Startup Mali junaki išče asistenta področnega vodje (m/ž) za francoski trg, za katerega je potrebno odlično poznavanje francoskega jezika in zanimanje za marketing. Prijave sprejemajo na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

V družbi Trelleborg Slovenija, kjer proizvajajo in tržijo pnevmatike, zaposlijo produktnega vodjo (m/ž). Kandidat bo med drugim skrbel za urejenost podatkovnih baz in pripravo izdelčnih strategij. Prijave sprejemajo do 3. aprila 2019 na elektronskem naslovu [email protected] ali preko zaposlitvenega portala Mojedelo.com.

Danfoss Trata nudi priložnost sodelavcu v oddelku digitalnega marketinga (m/ž) s statusom študenta. Odgovorni boste za pomoč pri pripravi objav za družbena omrežja, pomoč pri pisanju in objavi člankov, novic, e-novičnikov in drugih vsebin, pomoč pri načrtovanju, pripravi in izvedbi marketinških kampanj, ter komunikaciji in koordinaciji aktivnosti s trgi in zunanjimi izvajalci. Prijave sprejemajo preko zaposlitvenega portala Mojedelo.com.

Halcom v svoje vrste vabi vodjo produktno-korporativnega marketinga (m/ž), ki bo med drugim odgovoren za izvedbo tržnih raziskav, pozicioniranja in cenovne politike. Vaše prijave pričakujejo preko zaposlitvenega portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.