• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna najdete nove izzive predvsem v marketingu, oblikovanju, najde pa se tudi eno pripravništvo.

Ste medijski ali grafični oblikovalec (m/ž) s kreativnim in natančnim pristopom? Morda ste prav vi tisti, ki ga išče tehnološko podjetje BARTEC. Ponujajo dinamično, kreativno in dolgoročno zaposlitev znotraj stabilnega in mednarodnega okolja. V novem BARTEC Business Centru v Ljubljani, mlada in predana ekipa opravlja administrativne in kreativne storitve za globalno, multinacionalno skupino, BARTEC Group. Vas zanima? Pošljite svoj življenjepis v angleščini in slovenščini s portfeljem svojih projektov, na katere ste še posebej ponosni, na naslov [email protected] Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj.

Agencija Taktik zaposli svetovalca s področja odnosov z javnostmi (m/ž). Z vsaj tremi leti delovnih izkušenj z omenjenega področja. Prijave sprejemajo do 30. marca 2019 preko elektronskega naslova [email protected], več o zaposlitvi pa si lahko preberete tukaj.

Agencija POINT OUT išče pisca vsebin in urednika družbenih omrežij (m/ž), ki bo skrbel za pisanje vsebin in upravljanje družbenih omrežij (Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, LinkedIn) za naročnike agencije. Prijave sprejemajo do 20. marca 2019 preko spletnega obrazca.

Orbico, ki je v Sloveniji distributer blagovnih znamk Manner, Mars, Kellogg’s in Lavazza, išče skrbnika trženja (m/ž), ki bo skrbel za skrbel za prodajo izdelkov uveljavljenih blagovnih znamk pri ključnih kupcih in sodelovanje pri oblikovanju marketinške in cenovne politike za izdelke. Prijave sprejemajo do 25. marca 2019 preko elektronskega naslova [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Plastika Skaza v svoje vrste vabi kreativnega direktorja marketinga (m/ž), ki bo zastavil učinkovito marketinško strategijo. Prijave sprejemajo do 31. marca 2019 na elektronskem naslovu [email protected], več o zaposlitvi pa si lahko preberete na spletni strani podjetja.

Atlantic Grupa v svoje vrste vabi vodjo ključnih kupcev (m/ž), ki bo prevzel odgovornost za celoten proces od prvih pogajanj do končne izvedbe dogovora. Več informacij o zaposlitvi in prijavi najdete tukaj.

Medijska hiša Pro Plus v svojo sredino vabi koordinatorja marketinških projektov (m/ž) za organizacijo in koordinacija marketinških aktivnosti na področju vseh komunikacijskih kanalov. Prijave sprejemajo do 20. marca 2019 preko spletnega obrazca.

JUB išče skrbnika grafičnega oblikovanja (m/ž), ki bo odgovoren za celostno grafično podobo skupine JUB in razvoj le-te. Priajve zbirajo do 24. marca 2019 preko elektronskega naslova [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Filmski distributer Blitz Film & Video Distribution zaposli vodjo marketinga in odnosov z javnostmi (m/ž) za načrtovanje marketinških kampanj za filme in medijski zakup skozi različne komunikacijske kanale. Prijave sprejemajo do 18. marca 2019 preko zaposlitvenega portala Mojedelo.com.

Založniška hiša Adria Media Ljubljana je tudi letos objavila razpis za pripravništvo – Hud job, kjer iščejo predvsem video ustvarjalce. Ti lahko za 3 mesece postanejo del ekipe, se naučijo, kako poteka delo v tako veliki založniški hiši in nabirajo izkušnje v uredništvih publikacij Cosmopolitan, Elle, Playboy, Sensa, Story, Avto Magazin, aktivni.si in govori.se. Prijave zbirajo do 18. marca 2019 na elektronskem naslovu [email protected]