• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Macy’s slavi lepoto

Veriga veleblagovnic Macy’s je za letošnjo pomlad pripravila dve novi oglaševalski akciji, s preprostim sporočilom – slavi žensko lepoto.

Nov letni čas, novi oglasi, bi lahko rekli, saj so se v Macy’s odločili, da bodo ženske navdušili s spomladanskimi modnimi in lepotnimi trendi. V »Find the Remarkable You« (»Najdite svoj neverjetni jaz«) je v ospredju minuto dolg televizijski oglas, ki je delo agencije BBDO New York. V njem so predstavljene ženske različnih videzov, postav, ras in poklicev. Posnetek spremlja pesem, ki redefinira besedo »lepa« in spodbuja ženske, naj najdejo svoj pravi jaz. Poleg televizijskega oglasa bodo predstavili tudi fotografije, na katerih bodo različne definicije besede »beautiful« in bodo na ogled predvsem na družbenih omrežjih.

Ker gresta moda in lepota z roko v roki, so pripravili tudi lepotno kampanjo, ki se bo osredotočila prevsem na uporabnice družbenih omrežij. V kratkih filmčkih »1 Outfit, 5 Looks«(»Eno oblačilo, pet videzov«), bodo povabili ženske, naj raziščejo, kako lahko en sam »styling« popestrijo s petimi različnimi slogi ličenja, ki ustrezajo različnim priložnostim. Macy’s je pripravil kratke filmčke z nasveti za ličenje, ki jih bodo delili na Facebooku, Instagramu in Pinterestu.