• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Liscina aktivacija v Milanu za dober namen

Drugo leto zapored se je na trgu pred katedralo v Milanu odvil posebna modna revija, ki poudarja pomen pozitivne samopodobe. Na dogodku je bila prisotna tudi slovenska blagovna znamka Lisca.

Gre za modno revijo »Body Positive«, ki jo je organizirala italijanska vplivnica Laura Brioschi. Njen glavni podpornik je bila Lisca, ki s sloganom #ProudToBeMe spodbuja ženske, da naj bodo ponosne na svoje telo, ne glede na to, kakšno je. In tako je bilo tudi v italijanski prestolnici mode – ženske vseh oblik, velikosti, barv in posebnosti so se ponosno sprehodile pred množico občudovalcev in tako poudarile pomen pozitivne samopodobe.

Lauri Brioschi, manekenki z več kot pol milijona sledilcev, se je v podporo pridružilo 150 deklet, ki so za dober namen (in opazno sporočilo) odvrgle oblačila sredi Milana. Laura in dekleta iz njene najožje ekipe so se po improvizirani modni pisti sredi glavnega milanskega trga sprehodila v belem perilu Lisca, med njimi pa so bile manekenka Fabiana Pastorino, Paola Torrente (Miss Italia Curvy 2016), model Zuza Zakrewska ter Sharon Grobben, blogerka Benedetta De Luca in vplivnica Nina Rima.