• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Ker je ravno 8. marec, smo za vas pripravili osem delovnih mest s področja marketinga, odnosov z javnostmi in digitalnega komuniciranja.

Agencija MMstudio išče strokovnjaka za marketing (m/ž) in strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž).

Avtotehna Vis nudi priložnost referentu v marketingu (m/ž), ki bo sodeloval pri pripravi materialov ter izvajanju marketinških akcij in kampanj. Prijave sprejemajo do 20. marca 2019 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Flaviar zaposli vodjo produktnega marketinga (m/ž) oziroma digitalnega »domorodca«, ki bo prispeval k rasti podjetja. Prijave sprejemajo preko LinkedIna

Vitapur v svoje vrste vabi strokovnjaka na področju oglaševanja na družbenih omrežjih (m/ž) za pripravo, upravljanje, merjenje in optimizacijo oglaševalskih kampanj. Prijave pošljite do 15. marca 2019 na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu si pa lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Sportina zaposli tehnologa oziroma administratorja za lastno blagovno znamko (m/ž), ki bo pomagal pri procesu produkcije izdelkov. Prijave zbirajo preko zaposlitvenega portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Muzej za arhitekturo in oblikovanje išče organizatorja stikov z javnostmi in promocijo (m/ž) za posredovanje informacij posameznikom in sredstvom javnega obveščanja ter oblikovanje primernih strokovnih muzejskih promocijskih programov. Prijave sprejemajo do 15. marca 2019 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

Optika Clarus nudi priložnost skrbniku spletne strani (m/ž) z znanji z upravljanja spletnih strani, pisanja vsebine in z veseljem do digitalnih medijev. Prijave sprejemajo preko zaposlitvenega portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.