• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V prvem marčevskem pregledu delovnih mest tedna nove moči iščejo predvsem marketinški oddelki podjetij.

Trimo v svoje vrste vabi strokovnjaka za marketing (m/ž), ki bo skrbel za pripravo tiskanih in spletnih vsebin, pripravo študij primerov in vsebin za dogodke ter produktni PR. Prijave pošljite na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

FrodX v svoje vrste vabi vodjo projektov (m/ž) z izkušnjam s področja digitalnega marketinga in znanji orodij, kot so Mailchimp, ActiveCampaign in Google Analytics. VEč o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete tukaj, o drugih prostih delovnih mestih pa tukaj.

Agencija AVI zaposli strokovnjaka za odnose z javnostmi (m/ž) oziroma organizacijo dogodkov. Kandidat mora imeti veliko kreativne domišljije, smisel za pripravo raznovrstnih predstavitev, se odzivati s hitrimi koraki in še hitrejšim razmišljanjem, imeti neomejen čas in voljo, avtomobil in ustrezno vozniško dovoljenje ter bogate izkušnje pri organizaciji dogodkov. Agencija išče tudi strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž), kjer kreativnost pri pripravi vsebin ne pozna meja, hkrati pa je popolnoma domač na terenu družbenih omrežij. Svoje življenjepise pošljite na [email protected].   

Elan išče produktnega vodjo (m/ž) za načrtovanje, koordinacija in razvoj izbranih izdelčnih skupin. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Pri časniku Večer zaposlijo oblikovalca in video producenta (m/ž) za oblikovanje materialov za marketinške kampanje in prodajo ter pripravo promocijskih videov in infografik. Prijave sprejemajo do 10. marca 2019 preko elektronskega naslova [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Vitapur v svoje vrste vabi spletnega oblikovalca (m/ž) za pripravo in oblikovanje prodajno naravnanih vizualnih materialov za domači in tuji trg, oblikovanje podobe družbenih omrežij in razvoj marketinških strategij. Prijave pošljite do 15. marca 2019 na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Outfit7 nudi priložnost strategu za digitalne medije (ž/m), ki bo odgovoren za vodenje prodaje digitalnih vsebin za podjetje Outfit7 in strateško in tehnično pripravo učinkovitih marketinških načrtov s poudarkom na donosnosti naložb. Več o zaposlitvi najdete tukaj.

Media Bus v svoje vrste vabi vodjo trženja oglasnih površin (m/ž) za oblikovanje tržno prodajne strategije in samostojno izvajanje tržno prodajnih načrtov. Prijave zbirajo do 22. marca 2019 na elektronski naslov [email protected], več informacij o zaposlitvi pa najdete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Dm v svoje vrste vabi asistenta (m/ž) v oddelku dm znamke za pripravo ciljev na ravni oddelka in pripravo ustreznih poročil s področja dm znamke. Resor nabave in marketinga boste oskrbovali z informacijami, prejetimi s strani matične družbe. Prijave zbirajo do 8. marca 2019 preko zaposlitvenega portala Mojedelo.com.