• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Če v teh dneh vlada počitniško razpoloženje, pa to ne velja za tokratni pregled delovnih mest. Podjetja najbolj iščejo strokovnjake za digitalni marketing.

Agencija April 8 išče kar tri nove sodelavce, in sicer programerja (m/ž), tekstopisca (m/ž) in vodjo projektov (m/ž).

AV studio zaposli programerja (m/ž) za razvoj naprednih CMS spletnih rešitev v tehnologiji ASP.NET.  

Gorenjska banka v svoje vrste vabi strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž) za pripravo in izvajanje strategije digitalnega oglaševanja skladno z marketinškimi strategijami produktov. Prijave sprejemajo preko elektronskega naslova [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Podjetje Intra Lighting zaposli grafičnega oblikovalca (m/ž) za delo v marketingu z znanji programov Adobe Creative Suite (InDesign, Illustrator, Photoshop, Dreamweaver), orodij za 3D-oblikovanje (Maja, Max, Rhinoceros 3D, SolidWorks ...) in sistemov CMS. Prijave sprejemajo do 1. marca 2019 na elektronskem naslovu [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Podjetje RC Diesel, ki se ukvarja s prodajo daljinsko vodenih letal in rezervnih delov, išče vodjo spletne trgovine (m/ž) z znanjem digitalnega marketinga, vključno s poznavanjem oglaševanja na Googlu in Facebooku. Prijave sprejemajo preko elektronskega naslova [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zapositvenem portalu Mojedelo.com.

Proizvajalec merilnih instrumentov Metrel v svoje vrste vabi strokovnega sodelavca v marketingu (m/ž) za izdelavo fotografij in videa za produktno dokumentacijo, za potrebe promocije in marketinga ter za upravljanje z družbenimi omrežji in spletnimi stranmi podjetja. Prijave sprejemajo preko elektronskega naslova [email protected], več o zaposlitvi pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Teambuilding Academy išče vodjo marketinga (m/ž) za oblikovanje (mednarodne) marketinške strategije. Prijave zbirajo do 20. marca 2019 preko elektronskega naslova [email protected]. Več informacij o delovnem mestu najdete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Farmacevtska družba Merck v svojo sredino vabi vodjo marketinga in prodaje (m/ž) v oddelku Splošna medicina. Kandidat bo sodeloval pri določanju ciljev franšize in ekipe splošne medicine v skladu z analizo globalnega in nacionalnega položaja. Prijave sprejemajo preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Elan išče vodjo marketinga (m/ž) za organizacijo in nadzor delovanja oddelka marketinga in doseganje njegovih ciljev. Prijave zbirajo do 23. februarja 2019, na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na elektronskem portalu Mojedelo.com.

V družbi Shopper's Mind, ki upravlja številne portale za primerjavo cen, zaposlijo strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž) s poznavanjem oglaševalskih platform na Googlu in Facebnooku, sistemom za pošiljanje e-pošte Mailchimp ter splošnim poznavanjem oglaševalsko-založniških produktov. Prijave sprejemajo preko spletnega obrazca.