• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Dogodki tedna

Ta teden se boste lahko izobraževali s področij spletne prodaje in digitalne transformacije.

Danes ob 17. uri v prostorih GZS v Ljubljani Društvo za marketing Slovenije organizira drugo letošnje mesečno srečanje. Na temo izzivov spletnega trgovanja »E-commerce: Kako narediti korak naprej od spletne trgovine?« bodo predavali Rok Slapar (Vigoshop), Darko Dujić (Ceneje) in Rok Hrastnik (Sensilab).

Društvo za marketing ta teden organizira še eno predavanje, tokrat na temo obvladovanja digitalnega okolja. V sredo, 20. februarja, bo v okviru serije izobraževanj Marketing TopX predavala Simona Koren (Atlantic Grupa) in (med drugim) skušala odgovoriti na vprašanje, zakaj je pomembna digitalna transformacija marketinga?

Če boste med 25. in 28. februarjem v Barceloni, lahko obiščete Kongres mobilnega marketinga (Mobile World Congress), ki vsako leto poskrbi za številne novosti in možnimi scenariji prihodnosti (ena najbolj odmevnih je bila vsekakor pred tremi leti z Markom Zuckerbergom na čelu). Tudi letos bodo predavala številna znana imena, med njimi so letos Satya Nadella (Microsoft), Rich Williams (Groupon) in Thomas Bach (Mednarodni olimpijski komite).