• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Havas končno v Sloveniji, njihov regijski partner bo agencija ArnoldVuga

Agencijska mreža Havas (del konglomerata Vivendi) bo po novem prisotna tudi v regiji. Mrežo Havas Adriatic so vzpostavili v Sloveniji, na Hrvaškem in v Bosni in Hercegovini. V Sloveniji so sklenili partnerstvo z agencijo ArnoldVuga, ki je tudi Havasov zastopnik za vse tri države.

Kot je za MM povedal direktor agencije Radovan Arnold, bo z vstopom v Havasovo mrežo agencija ob svojih jedrnih  storitvah oblikovanja in oglaševanja razširila ponudbo tudi na digitalno in korporativno komuniciranje, upravljanje in trženje vsebin ter izkustev, znamčenje in vse druge dejavnosti celovitega komuniciranja. 

»Zelo nas veseli, da bodo odslej naši mednarodni naročniki tudi v Sloveniji, na Hrvaškem ter v Bosni in Hercegovini deležni najvišje stopnje kakovosti komunikacijskih storitev, kot so jih navajeni na najzahtevnejših trgih sveta,« je povedal Alexandre Bruce Milicevic, direktor Havas Adriatic.

Havas, sicer ena najstarejših komunikacijskih skupin, je v Franciji leta 1835 ustanovil Charles Luis Havas. Danes zaposluje 20 tisoč ljudi v več kot stotih državah. Njeno poslanstvo je s kreativnostjo, mediji in inovacijami ustvarjati smiselne povezave med ljudmi in tržnimi znamkami.