• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna bodo (potencialne) delovne izzive našli predvsem tisti, ki se ukvarjajo z digitalnim marketingom.

IKONO – clothes design and production je podjetje, ki se ukvarja  z oblikovanjem in visokotehnološko proizvodnjo oblačil. V svoje vrste vabijo modnega oblikovalca (m/ž) z izkušnjami na področju modnega oblikovanja, razvoja tkanin, tehničnih predstavitev krojev itn. Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj. Prijave nanj sprejemajo do 22. februarja na elektronski naslov [email protected].

Lidl Slovenija išče strokovnega sodelavca za spletno oglaševanje (m/ž) z izkušnjami pri vodenju digitalnih projektov. Skrbel bo za strokovno vodenje področja poslovanja, organizacijo in zagotavljanje tekočega poslovanja ter optimalna načrtovanja in pripravo vseh oglaševalskih prispevkov za medije. Prijave sprejemajo do 17. februarja 2019 preko spletnega obrazca.

Atlantic Grupa v svoje vrste vabi analitika (m/ž) za pripravo prodajnih poročil, izdelavo analiz in pomoč pri izdelavi prodajnih načrtov. Prijave zbirajo preko spletnega obrazca, kjer je na voljo tudi več informacij o delovnem mestu.

Telemach v svojo sredino vabi strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž) za administracijo vsebin spletne strani in spletne trgovine ter koordinacijo vsebin in komunikacij na družbenih omrežjih podjetja. Prijave sprejemajo preko zaposlitvenega portala Mojedelo.com.

Začenja se program »CEO za en mesec«, preko katerega skupina Adecco že šesto leto vabi mlade talente k vključitvi v program za spoznavanje selekcijskih procesov, izbrani kandidat ali kandidatka pa en mesec nabira dragocene izkušnje kot direktor/ica mednarodnega podjetja. Prijave so odprte do 16. aprila, ko se začne selekcijski proces. Prijava poteka preko spletne strani .

Hotel Kempinski Palace Istria išče vodjo ključnih trgov prodaje (m/ž), ki bo prevzel odgovornost za dva hotela, in sicer Kempinski Palace Portorož in Kempinski Hotel Adriatic v Savudriji, ter bo neposredno odgovarjal direktorju prodaje in marketinga. Prijave sprejemajo preko zaposlitvnega portala Mojedelo.com, kjer najdete tudi več informacij o delovnem mestu.

Digitalna agencija Informa Studio v svoje vrste vabi asistenta za marketing (m/ž), ki bo pomagal pri pisanju člankov in vsebin za spletno stran ter oglasov. Skrbel bo tudi za e-poštne kampanje in upravljal oglaševalske akcije z Google AdWords in na Facebooku. Prijave sprejemajo preko elektronskega naslova [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Trampolin park WOOP! zaposli vodjo marketinga (m/ž)  za načrtovanje in izvedbo oglaševalskih akcij, vključno z načrtovanjem proračuna. Kandidat bo sodeloval tudi pri oblikovanju produktov in prodajnih akcij za boljšo obiskanost parka. Prijave zbirajo do 28. februarja 2019 preko elektronskega naslova [email protected], več o zaposlitvi pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.