• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Lenny Kravitz v oglasu vabi na Bahame

Priljubljeni pevec Lenny Kravitz, ki se bo v okviru svoje evropske turneje 27. aprila 2019 ustavil tudi v Ljubljani, se je povezal z bahamskim ministristvom za turizem. To je za oglaševanje svojega sanjskega otočja namreč uporabilo njegovo pesem »Fly Away« (»Odleteti«), v oglasu pa je pevec tudi nastopil.

Znani pevec je morda res rojen v New Yorku, a njegove korenine segajo na Bahame, zato sodelovanje ni presenetljivo. Pesem »Fly Away« je celo napisal na Bahamih, kjer je preživljal številna lepa poletja, ko je z mamo obiskoval stare starše. Pravi, da je navdih zanjo dobil ob pogledu na čudovite bele plaže in kristalno čisto morje, Bahami pa seveda nudijo še veliko več. Na tamkajšnjem ministrstvu za turizem menijo, da je pesem ravno prav »divja«, da predstavi neodvisne ljudi, ki živijo na tem čudovitem otočju, hkrati pa bo nagovorila vse tiste, ki razmišljajo, da bi se tja podali na počitnice.

Pesem so uporabili kot podlago za televizijski oglas, v katerem se pojavi tudi nasmejani Lenny, ki se s čolnom vozi po turkizno modrem morju. Oglaševalska akcija, ki jo je zasnovala agencija Tambourine, vključuje tudi druge komunikacijske kanale: po večjih ameriških mestih bodo poskrbeli za oglasne veleplakate, aktivni pa bodo tudi na družbenih omrežjih.