• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Sodelujte v boju za nagrado Netko!

Ima vaša spletna domena končnico .si? Ste ustvarjalni in ponosni na svoj spletni projekt? Potem imate čas, da se do 28. februarja 2019 prijavite na tekmovanje za nagrado Netko.

Če menite, da je vš projekt zanimiv in ste z inovativnimi rešitvami in učinkovito komunikacijo dosegli svojo ciljno skupino; če imate v rokah ustvarjalen projekt, ki je znal izrabiti vse priložnosti, ki mu jih ponuja digitalno okolje; če ponujate inovativne rešitve ali visoko tehnološko uporabo digitalnih orodij ali če vaša ideja predstavlja dodano vrednost na slovenskem spletišču in jo želite predstaviti kot primer dobre prakse, potem ste pravi kandidat za nagrado Netko. Svoj projekt lahko uvrstite v eno od devetih tekmovalnih kategorij (družbena odgovorost, znanost in izobraževanje, spletna trgovina, turizem in prosti čas, izdelek ali storitev, bloger, vloger ali podcast, otroci, podjetje ali start-up ter NVO in javne organizacije), potegujete pa se lahko tudi za posebne nagrade žirije.

Tekmovanje pripravljata Gospodarska zbornica Slovenije in Register.si, ki nagrajujeta najboljše spletne projekte podjetij, ustanov, uradov in posameznikov, ki domujejo in si dovolijo odpreti vrata v digitalni svet na domeni .si. Cilj nagrade je spodbujanje odličnosti uporabe spleta kot komunikacijsko-poslovno orodje in dvig kakovosti ter inovativnosti spletnih rešitev. Strokovna žirija, v kateri je letos tudi Gašper Meden, novinar Marketing magazina, se je že sestala in določila kriterije ocenjevanja, rezultate pa bodo razkrili na zaključnem dogodku 4. aprila 2019 v Ljubljani.