• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Ta (veseli) kulturni dan

V uredništvu v prihajajočih dneh priporočamo obisk nekaj zanimivih dogodkov, ki bodo zagotovo pripomogli k (marketinški) kulturi. Kulturni vikend lahko preživite tudi ob ogledu smučarskih skokov na Ljubnem.

Na Prešernov vikend, med 8. in 10. februarjem 2019, bo Ljubno ob Savinji znova gostilo FIS Svetovni pokal v smučarskih skokih za ženske. Med nastopajočimi oziroma letečimi bodo seveda tudi naše »vražje Slovenke«.

Društvo za marketing Slovenije v sredo, 13. februarja, v kavarni Sputnik v Ljubljani ob 8. uri organizira prvi letošnji marketinški zajtrk. Rdeča nit predavanja Vesne Marđonović bo prodor na tuje trge.

Med 13. in 15. februarjem v Muzeju arhitekture in oblikovanja (MAO) napovedujejo praznik arhitekture, v okviru platforme Future Architecture se bo namreč odvila Ustvarjalna izmenjava 2019.

Časnik Finance le dan pozneje v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije pripravlja 13. Sales Summit z nazornim sloganom »Večja učinkovitost v prodaji – boljši prodajni rezultat – večji profit«.

Dan pred dnevom žena (torej 7. marca) pa v Marketing magazinu napovedujemo seminar oziroma hibrid med treningom, svetovanjem in kreativnim viharjenjem možganov. Udeležbo smo omejili na največ 15 udeležencev. Hando Sinisalu, direktor družbe case.digital, ki smo ga v Sloveniji gostili že večkrat, bo namreč vsebino zasnoval na podlagi potreb vsakega udeleženca posebej (kot pravi, vas zato še pred začetkom čaka nekaj domače naloge). Če bi bili radi na isti valovni dolžini z vašimi kupci, ne spreglejte