• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Poleg kulturnih prireditev, ustanov in znamenitosti si lahko danes ogledate tudi, kje bi vas utegnili čakati potencialni delovni izzivi v marketingu – našli jih boste tudi na področju kulture.

Mednarodni grafični likovni center (MGLC) zaposli vodjo trženja (m,/ž), ki bo med drugim odgovoren za pripravo načrta trženja in komuniciranja, izvajanje analiz, pripravo finančne konstrukcije izvedbe trženja, pripravo načrta oglaševanja in urejanje pogodbenih razmerij z avtorji umetniških del. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected], več o razpisu pa si lahko preberete tukaj.

Oglaševalska agencija AV studio zaposli spletnega oblikovalca (m/ž) z vsaj 5 let izkušenj s področja oblikovanja spletnih aplikacij in spletnih mest, ki sledijo pravilom RWD (responsive web design). Prijave sprejemajo na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

Agencija AVI zaposli strokovnjaka za odnose z javnostmi (m/ž) oziroma organizacijo dogodkov. Kandidat mora imeti veliko kreativne domišljije, smisel za pripravo raznovrstnih predstavitev, s odzivati s hitrimi koraki in še hitrejšim razmišljanjem, imeti neomejen čas in voljo, avtomobil in ustrezno vozniško dovoljenje ter bogate izkušnje pri organizaciji dogodkov. Agencija išče tudi strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž), kjer kreativnost pri pripravi vsebin ne pozna meja, hkrati pa je povsem domač na terenu družbenih omrežij. Svoje življenjepise pošljite na [email protected].   

Oglaševalska agencija Futura v svojo sredino vabi programerja (m/ž), ki bo prevzel razvoj novih in vzdrževanje obstoječih spletnih strani. Prijave sprejemajo preko elektronskega naslova [email protected], več o zaposlitvi pa si lahko preberete tukaj.

Nomago išče tri nove sodelavce, in sicer specialista za performance marketing (m/ž), specialista za digitalni marketing (m/ž) in pripravnika (m/ž) za razvoj poslovanja. 

Pristop išče direktorja projektov (m/ž) na področju digitalnega marketinga in poslovanja. Zaželeni so kandidati s poznavanjem sodobnih digitalnih tehnologij, analitike in uporabniške izkušnje, izkušnjami v svetovalni prodaji, veščinami projektnega vodenja ter vodstvenimi izkušnjami. Prijave sprejemajo do 18. februarja 2019 preko spletne strani.

Družba za strateško komuniciranje Propiar išče asistenta (m/ž), ki mu niso tuji pisanje in družbena omrežja. Prijave sprejemajo do 11. februarja 2019 na elektronski naslov [email protected].

Telemach išče kar tri nove sodelavce, in sicer produktnega vodjo (m/ž), vodjo projektov v marketingu (m/ž) in grafičnega oblikovalca (m/ž).

Start-up Mali junaki v svoje vrste vabi asistenta za komuniciranje za ameriški trg (m/ž), ki bo odgovoren za pisanje in lektoriranje oglasnih besedil, promocijskih e-novičnikov in spletnih besedil ter komuniciranje s strankami in poslovnimi partnerji preko e-pošte, Facebooka in telefona. Prijave zbirajo na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.