• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Med prejemniki certifikata Best Buy tudi Lidl Slovenija

Švicarska organizacija Icertias v okviru raziskave Best Buy Award vsako leto podeli certifikate podjetjem, ki zagotavljajo »kakovostne storitve po razumnih cenah«. Med slovenskimi dobitniki je tudi Lidl Slovenija.

Po ugotovitvah raziskave v sodelovanju z tržno raziskovalnim podjetjem Ipsos je 89 odstotkov sodelujočih Lidlove izdelke ocenilo z oceno dobro, zelo dobro ali odlično (kar je poudarjala tudi trgovčeva lanska komunikacijska akcija). Zdaj so dobili potrditev še z mednarodno raziskavo.

 V Lidlu Slovenija poudarjajo, da ocena Best Buy temelji izključno na podlagi mnenj in izkušenj kupcev. Sodelujoči v raziskavi namreč sami (spontano) navedejo, kdo po njihovem mnenju na slovenskem trgu ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo za svojo ponudbo ali storitve. Zato so na pridobljena certifikata še posebej ponosni.

»Sodelujoči v raziskavi so potrdili, da Lidl Slovenija s svojo ponudbo predstavlja pojem najboljšega razmerja med ceno in kakovostjo v Sloveniji ter da je obenem trgovec, ki ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo,« sporočajo iz Lidla Slovenija.

Ob tem dodajajo, da od leta 2007, ko so vstopili na slovenski trg, sledijo zavezi, da »je stalna in preverljiva kakovost lahko dostopna vsem«.