• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Tokratni pregled delovnih mest tedna ponuja priložnosti predvsem v marketinških oddelkih.

Družba za strateško komuniciranje Propiar išče oblikovalca (m/ž) za pripravo vizualov za družbena omrežja, oblikovanje tiskovin in oglasov in izdelavo infografik. Prijave sprejemajo do 23. januarja 2019 na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

Agencija za odnose z javnostmi Lin&Nil z blagovno znamko Andreja išče nove sodelavce (m/ž), ki bodo sodelovali pri komuniciranju z mediji, organizaciji dogodkov in odnosih z javnostmi na digitalnih kanalih. Prijave sprejemajo do 31. januarja 2019 na elektronskem naslovu [email protected]. Pri prijavi napišite, li se prijavljate za delo v odnosih z javnostmi oziroma digitalnih odnosih z javnostmi (ključno je poznavanje družbenih omrežij ali vodjo pisarne.

Radio Ekspres v svoje vrste vabi tržnika oglasnega prostora (m/ž) za področje Ljubljane z vsaj tremi leti izkušenj na področju trženja v medijih. Prijave zbirajo na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Radenska zaposli vodjo blagovne znamke (m/ž) za sodelovanje pri pripravi letnih marketinških načrtov blagovnih znamk in aktivno sodelovanje v procesu inovacij podjetja. Prijavite se lahko le še do danes, 18. januarja 2019, preko spletne strani, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Belak išče spletnega oblikovalca (m/ž) za za oblikovanje spletnih mest, platform, in grafičnih gradiv. Prijave sprejemajo preko zaposlitvenega portala Mojedelo.com.

Farmacevtsko podjetje Alkaloid-Farm zaposli vodjo marketinga za zdravila (m/ž), ki bo odgovoren za pripravo in izvajanje marketinških strategij. Prijave sprejemajo do 1. februarja preko portala Mojedelo.com.

V startupu Mali junaki iščejo tri nove sodelavce, in sicer strokovnjaka za oglaševanje na Facebooku (m/ž), strokovnjaka za oglaševanje na Googlu (m/ž) in programerja (m/ž). Opise vseh treh najdete tukaj.