• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Novi delovni izzivi vas tokrat čakajo predvsem v marketinških oddelkih podjetij.

Atlantic Grupa išče dva nova sodelavca, in sicer terenskega komercialista (m/ž) za področje Jugovzhodne Slovenije in pospeševalca prodaje (m/ž) na zastavljenih prodajnih mestih v Ljubljani.

Obutveno podjetje Ciciban zaposli organizatorja marketinških aktivnosti (m/ž) za promocijo blagovnih znamk podjetja ter načrtovanje, vodenje in izvedbo marketinških aktivnosti. Prijave sprejemajo do 21. januarja 2019 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Proizvajalec ionizatorjev zraka Ionex nudi priložnost svetovalcu za spletni marketing (m/ž). Kandidat bo skrbel za e-novičnik, spletne vsebine in njihovo optimizacijo, oglaševanje na Facebooku in Googlu ter pisanje prispevkov. Prijave sprejemajo do 31. januarja 2019 preko zaposlitvenega portala Mojedelo.com.

Agilcon išče strokovnjaka za marketinško avtomatizacijo (m/ž), ki bo strankam pomagal pri uporabi marketinških orodij in izvajanju oglaševalskih akcij (Pardot, MailChimp in Marketing Cloud). V svoje vrste vabijo tudi sodelavca s področja marketinga (m/ž), ki se bo pridružil ekipi svetovalcev in projektnih vodij pri projektih uvajanja marketinške rešitve Marketing Cloud, ki temelji na platformi Salesforce.

Pikapoka, ki ima v lasti verigo prodajaln Pikapolonica, zaposli strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž) za upravljanje vsebine na spletni strani in administracijo spletne trgovine. Priajve sprejemajo do 18. januarja 2019 preko zaposlitvenega portala Mojazaposlitev.si.

Slovenski zastopnik korporacije Kia Motors, KMAG, v svoje vrste vabi grafičnega oblikovalca (m/ž) za oblikovanje spletnih, tiskanih in video oglasov ter publikacij. Prijave sprejemajo do 21. januarja 2019 preko zaposlitvenega portala Mojazaposlitev.si.