• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Drugačna zvezda rdeče preproge

Sezona podeljevanja nagrad v filmski in televizijski industriji se je začela včeraj s podelitvijo nagrad Zlati globus, ki je poleg podelitve Oskarjev najbolj prestižna in tudi najbolj gledana.

Vsako leto so (poleg nagrajencev, seveda), največ pozornosti deležne zvezdnice na rdeči preprogi, letos pa so mediji poleg čudovitih toalet in dragocenega nakita opazili še nekaj. V ozadju je namreč ves čas stalo dekle s pladnjem vode Fiji. Podjetje Fiji Water je že od leta 2015 sponzor podelitve Zlatih globusov, letos pa so se po pisanju revije Time povezali s partnerjem Matrix Model Staffing, saj so si želeli svojo blagovno znamko še bolj izpostaviti.

To jim je tudi več kot uspelo, saj se je njihova hostesa pojavila v ozadju fotografij največjih zvezdnikov, kot so Dakota Fanning, Luke Evans, Jim Carey in Idris Elba. Dekle z vodo Fiji (oziroma 'the Fiji Water Girl', kot so jo poimenovali), je takoj osvojilo svetovni splet, dobilo pa je celo svoj račun na Twitterju. »Ona je prava zvezda letošnje rdeče preproge,« so menili številni mediji, slišali pa smo lahko tudi šale, da bi morala prav ona postati dobitnica nagrade za najboljšo stransko vlogo.