• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Kljub kratkemu delovnemu tednu novih izzivov v marketingu ne manjka.

Agencija Erpium išče izkušenega sodelavca za prodajo (m/ž) skozi svetovanje na področju storitev oglaševalske agencije. Kandidat bo odgovoren za vodenje prodajnega procesa, izdelava ponudb in zagotavljanje njihove kakovosti. Prijave sprejemajo do 15. januarja 2019 na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

Britanska ambasada v Sloveniji išče vodjo digitalnih komunikacij (m/ž) za zagotavljanje podpore digitalni medijski strategiji ambasade in svetovanje vodji komunikacij. Prijave sprejemajo do 13. januarja 2019, več o prijavi in delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

SVP Yachts v svoje vrste vabi strokovnjaka za družbena omrežja (m/ž), ki bo pomagal pri izdelavi dolgoročne strategije komuniciranja na družbenih omrežjih v skladu z zahtevami marketinga.Prijave zbirajo prek zaposlitvenega portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Barilla zaposli vodjo ključnih kupcev (m/ž), ki bo odgovoren za portfelj strank v okviru dodeljenih kategorij. Več o delovnem mestu si lahko preberete na LinkedInu, kjer tudi zbirajo prijave.

Samsung nudi priložnost marketinškemu strokovnjaku v maloprodaji (m/ž), ki bo skrbel za izpostavitev blagovne znamke na dodeljenih prodajnih kanalih in diferenciacijo v posameznih prodajalnah.

Podjetje Jungheinreich, ki se ukvarja s proizvodnjo in prodajo viličarjev, išče strokovnjaka za marketing (m/ž), ki bo med drugim skrbel za grafično podobo podjetja, upravljanje spletne strani podjetja in njenih profilov na družbenih omrežjih ter pripravo promocijskih dogodkov. Prijave sprejemajo do 6. januarja 2019 na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

V podjetju Senčila Medle zaposlijo vodjo marketinga (m/ž) za vodenje  letnega marketinškega načrta in samostojno izvajanje marketinških aktivnosti. Vaše prijave pričakujejo do 31. januarja 2019 preko elektronskega naslova [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.