• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Mogoče se je vreme (malce) ohladilo, ponudba delovnih mest v marketingu in oglaševanju pa se zagotovo ni.

Pri Votan komunikacije zaposlijo sodelavca (m/ž) za izdelavo spletnih strani in trgovin s sistemom WordPress in vtičnikom WooCommerce. Prijave sprejemajo do 31. decembra na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

Luna TBWA išče dva nova sodelavca, in sicer vodjo projektov (m/ž) in asistenta vodje projektov (m/ž).

Httpool v svoje vrste vabi asistenta projektov spletnega oglaševanja (m/ž), ki bo aktivno sodeloval v vseh fazah procesa spletnega oglaševanja, s posebnim poudarkom na učinkovitostnem marketingu. Več o zaposlitvi in prijavi si lahko preberete tukaj.

Agencija PM, poslovni mediji nudi priložnost mlajšemu vodji projektov (m/ž) za pomoč in podporo pri izvedbi projektov, večinoma iz digitalnega sveta. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Merit HP, ki med drugim zastopa blagovne znamke Bacardi, Martini, Dom Pérignon in Moët&Chandon, zaposli asistenta v prodaji in marketingu (m/ž), ki bo skrbel za spremljanje prodaje in komunikacijo s trgovci. Prijave sprejemajo preko zaposlitvenega portala Mojedelo.com.

Agilcon išče strokovnjaka za marketinško avtomatizacijo in e-poštni marketing (m/ž), ki bo strankam pomagal pri uporabi marketinških orodij in izvajanju kampanj (Pardot, MailChimp in Marketing Cloud). Prijave sprejemajo preko spletnega obrazca,kjer je na voljo tudi več informacij o zaposlitvi.  

Pro Plus v svoje vrste vabi urednika programske sheme (m/ž), ki bo med drugim skrbel za pripravo programske sheme za televizijski program KINO in stalno pregledovanje filmskih vsebin iz nabora. Prijave sprejemajo do 31. decembra 2018 preko spletnega obrazca, več o zaposlitvi pa si lahko preberete tukaj.

A1 Slovenija v svoje vrste vabi vodjo oddelka e-Commerce (spletna trgovina) (m/ž), ki bo prevzel odgovornost za rezultate spletne trgovine. Prijave sprejemajo do 21. decembra 2018 preko spletne strani, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Helios zaposli strokovnega sodelavca za marketing (m/ž) in strokovnega sodelavca za digitalni marketing (m/ž).