• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Smučarska sreča za s seboj

Smučarska zveza Slovenije in Tuš sta v sodelovanju z agencijo BPCS pred svetovnim prvenstvom v smučanju pripravila posebno navijaško aktivacijo. S pomočjo navijaškega »totema«, ki se bo decembra selil po Sloveniji, bodo zbirali trke za srečo na najpomembnejših tekmah v sezoni.

Smučarska zveza Slovenije in Tuš, zlati sponzor slovenskih alpskih smučarskih reprezentanc, za glavno tekmo sezone 2018/2019, to je svetovno prventsvo v Areju na Švedskem, vabita navijače, naj potrkajo na totem pripeto desko iz avtohtonega slovenskega lipovega lesa za športno srečo naših smučarjev. Po starem vraževerju namreč velja,  da je za srečo treba potrkati po lesu. Iz totema bodo ob koncu projekta naredili amulete za srečo in jih podarili našim smučarjem. Zakaj »ekstra« sreča? Ker za stopničke včasih zmanjka ravno kanček sreče, jo bodo tokrat dobili kar za s seboj.

»Aktivna promocija enega najbolj razširjenih slovenskih športov in odziv kupcev sta dokaz, da v Sloveniji želimo aktivno podpreti junake zime in jih spodbuditi, da Slovenijo ponesejo med smučarsko elito. V okviru projekta »Trkajmo za srečo« želimo podpreti naše smučarje, jih spodbujati na poti vrhunskih rezultatov ter našim kupcem omogočiti, da jih pri tem tudi sami aktivno podprejo in so del njihovih uspehov,« je povedal Andraž Tuš, direktor marketinga v Tušu.

Več informacij o projektu in lokacijah totema najdete na www.potrkaj.si.