• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna podjetja iščejo kadre predvsem v marketinških oddelkih.

Podjetje Sabex, ki ima v svojem portfelju blagovni znamki Nuxe in Bioderma, v svoje vrste vabi vodjo blagovnih znamk (m/ž) za obiskovanje prodajnih mest ter vzpostavljanje in vzdrževanje poslovnih odnosov z lekarnami in ključnimi kupci. Več o zaposlitvi si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Mediananudi priložnost mlademu tržnemu raziskovalcu (m/ž). Pričakujejo vsaj dve leti izkušenj na področju tržnih raziskav, analitični pristop, izvrstne komunikacijske sposobnosti, sposobnost razumevanja implementacije, kreativnost in predvsem željo po nenehnih izboljšavah ter razvoju naprednih raziskovalnih pristopov. Prijava naj vključuje kronološki prikaz doseženih znanj in preteklih delovnih izkušenj, sprejemajo pa jih na elektronskem naslovu [email protected]

Krkazaposli oblikovalca vizualnih komunikacij v marketingu (m/ž) za samostojno oblikovanje vseh vrst vizualnih komunikacij. Prijave sprejemajo do 10. decembra 2018 preko spletnega obrazca, več o delovnem mestu in prijavi pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Banka Addikov svojo sredino vabi produktnega vodjo (m/ž) za razvijanje produktov in storitev, spremljanje konkurence, upravljanje portfelja produktov ter optimiziranje  tveganj. Prijave sprejemajo preko spletnega obrazca, kjer najdete tudi več informacij o delovnem mestu.

Mlekarna Celeiaišče vodjo marketinga (m/ž), ki bo med drugim skrbel za pripravo in izvedbo marketinške strategije in vodenje dela v oddelku marketinga. Prijave sprejemajo preko zaposlitvenega portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

SKBišče marketinškega strokovnjaka (m/ž) v sektorju Marketing – ponudba strankam, ki bo oblikoval in izvajal razvojno strategijo na področju dnevnega bančništva s poudarkom na računih in plačilnem prometu za vse segmente strank. Prijave zbirajo preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.