• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Na črni petek sicer ne ponujamo popustov, ponujamo pa vam precejšen nabor zanimivih delovnih mest v marketingu.

Agencija Get Interactive išče spletnega oblikovalca (m/ž) za sodelovanje pri projektih. Pogoj je osnovno poznavanje orodij Photoshop, Illustrator in urejanja video posnetkov. Prijave sprejemajo na elektronski naslov [email protected].

iPROM v svoje vrste vabi sodelavca za razvoj poslovanja (m/ž) za načrtovanje in vzpostavitev novih poslovnih in trženjskih priložnosti. Prijave sprejemajo do 20. decembra prek spletnega obrazca.

Car Target Group išče kar tri nove sodelavce, in sicer strokovnjaka za PPC (m/ž), strokovnjaka za e-poštni marketing (m/ž)in podatkovnega analitika (m/ž).

Tehnološko podjetje Ema v svoje vrste vabi strokovnjaka za digitalne medije (m/ž) s poznavanjem inovatnih marketinških orodij. Prijave sprejemajo preko elektronskega naslova [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem potalu Mojedelo.com.

Lisca v svojo sredino vabi modnega oblikovalca (m/ž) za oblikovanje in razvijanje izdelkov, skupin izdelkov ali linij. Prijavite se lahko do 1. decembra na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Podjetje Arkopharma, ki deluje na področju fitoterapije, naravne medicine in prehranskih dodatkov, zaposli vodjo blagovne znamke (m/ž). Prijave sprejemajo preko zaposlitvenega portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Lassana nudi priložnost sodelavcu v marketingu (m/ž), ki bo med drugim skrbel za spletno stran, spletno trgovino in družbena omrežja. Prijave sprejemajo preko zaposlitvenega portala Mojedelo.com.

ASBIS Slovenija, ki se ukvarja z distribucijo IT-komponent, opreme in podporo poslovnim partnerjem, išče koordinatorja marketinških aktivnosti (m/ž). Kandidat bo skrbel za analizo trga in komuniciranje s strankami oziroma javnostjo. Prijave sprejemajo na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Mimovrste zaposli strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž), ki bo skrbel za razvoj, analizo in optimizacijo kampanj z Google AdWords in drugih prodajnih akcij na spletu. Prijave pričakujejo do 25. novembra 2018 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.