• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Morda se je ohladilo vreme, vsekakor pa se ni ohladila »ponudba« delovnih izzivov v marketingu.

V ljubljanski enoti agencije AV studio iščejo izkušenega grafičnega oblikovalca (m/ž). Prijave sprejemajo do 19. novembra 2018 na elektronskem naslovu [email protected]

Agencija 101 išče urednika družbenih omrežij (m/ž) z vsaj enim letom izkušenj dela s Facebookom in Instagramom. Prijave sprejemajo do 23. novembra 2018 na elektornskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

Primerjam.si zaposli asistenta v marketingu (m/ž), ki bo odgovoren za pisanje vsebin, oglasov, skrbel bo za e-poštne akcije in urejal oglaševalske akcije z AdWords in na Facebooku. Prijave sprejemajo preko elektronske pošte [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Distributer avtomobilov P Automobil Import v svoje vrste vabi vodjo CRM (m/ž) za blagovno znamko Peugeot, ki bo odgovoren za načrtovanje CRM-strategije in nakupne poti potrošnika v okviru prodaje novih vozil Peugeot. Prijave sprejemajo preko zaposlitvenega portala Mojedelo.com.

Adria Media nudi priložnost novinarju v oglasnem uredništvu (m/ž), ki bo pripravljal promocijska sporočila za naročnike in objave na družbenih omrežjih. Prijave sprejemajo do 30. novembra na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Deloitte zaposli asistenta v marketingu in komunikacijah (m/ž), ki bo odgovoren za  podporo menedžerju v marketingu pri pripravi in izvedbi letne strategije, koordinacijo in marketinško podporo z ostalimi oddelki. Več o oglasu si lahko preberete tukaj.

Spar Slovenija v svoje vrste vabi strokovnega sodelavca v marketingu (m/ž) za podporo vodji nabave pri pripravi in izvedbi marketinškega načrta na področju neživil. Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj.

Sensilab išče spletnega urednika (m/ž) za portugalski trg za pripravo spletnih besedil, upravljanje spletne trgovine, družbenih omrežij ter pripravo člankov in drugih gradiv. Prijave sprejemajo do 23. novembra 2018 preko zaposlitvenega portala Mojedelo.com.

SKB nudi priložnost analitiku v sektorju marketinga (m/ž) za analizo velikih baz podatkov za potrebe poznavanja strank. Prijave sprejemajo do 30. novembra 2018 na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.