• Facebook
  • Twitter
  • RSS

20. SEMPL: Medijski menedžer leta 2018 je Gregor Memedović

Gregor Memedović, direktor skupine Next Media, je letošnji dobitnik nagrade za pomemben prispevek k slovenski medijski in oglaševalski krajini. Nagrado TOP SEMPL bo prejel na slavnostni podelitvi konec prvega dne 20. konference medijskih trendov SEMPL, v četrtek, 29. novembra 2018.

»V zadnjih dveh letih smo prenovili celoten koncept delovanja medijev pod našim okriljem in to je začelo prinašati izredne rezultate. Ponosen sem, da podjetje ni več radio, temveč veliko več. Smo Next Media. Očitno so to opazili tudi na strokovni ravni in mislim, da je ta naziv priznanje za sistematično in trdo delo preteklih let. Brez odlične ekipe, ki stoji za menoj, mi ne bi uspelo, zato je ta nagrada bolj njihova kot moja. Seveda sem je zelo vesel, hkrati pa pričakujem, da bo pripomogla k še boljšim rezultatom in še dodatno povečala ugled blagovnih znamk, ki jih upravljamo,« je povedal Memedović. Z njim smo se pogovarjali v 445./446. številki Marketing magazina.

Medijskega menedžerja leta je izbrala žirija v sestavi Toni Balažič, glavni izvršni direktor skupine Panvita, Maja Oven, direktorica sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi v podjetju BTC, Dejan Turk, predsednik uprave družb A1 Slovenija in Vipmobile Srbija, Peter Frankl, generalni direktor Časnika Finance, medijski menedžer leta 2017, Marko Kolbl, generalni direktor podjetja Europlakat, medijski menedžer leta 2016, in Pavel Vrabec, generalni direktor podjetja Pro Plus, medijski menedžer leta 2015.