• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V prvem novembrskem pregledu delovnih mest tedna delodajalci najbolj iščejo digitalne strokovnjake.

Httpool zaposli frontend razvijalca (m/ž), backend razvijalca (m/ž), strokovnjaka za strojno učenje (m/ž) in asistenta projektov spletnega oglaševanja (m/ž).

Agencija W3B v svoje vrste vabi strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž), ki se bo večinoma ukvarjal z oglaševalskimi kampanjami na Facebooku in Googlu. Prijave zbirajo na [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

Mondelēz International išče skrbnika ključnih kupcev (m/ž), ki bo sodeloval tako s prodajnim kot marketinškim oddelkom. Prijave sprejemajo prek LinkedIna, kjer najdete tudi več informacij o delovnem mestu.

Mastercard nudi priložnost vodji poslovnega razvoja (m/ž), ki bo koordinal prodajni, marketinški in produktni oddelek. Več informacij o delovnem mestu in pogojih prijave najdete na LinkedInu.

Medijska družba Planet TV v svojo sredino vabi vodjo ključnih kupcev v prodaji (m/ž) za trženje oglasnega prostora na kanalih Planet, Planet 2 in Planet Plus. Prijave pošljite do 30. novembra 2018 na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Medijska družba Pro Plus nudi priložnost asistentu vodje projektov trženja (m/ž), ki bo odgovoren za spremljanje in urejanje podatkov (oglasov) v internem informacijskem sistemu in zagotavljanje administrativne podpore vodjem projektov. Prijave sprejemajo prek spletne prijavnice, več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.