• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Predpočitniški pregled delovnih mest tedna ponuja obilico delovnih izzivov v zelo raznolikih panogah.

Atlantic Grupa išče vodjo operativnega upravljanja blagovnih znamk (m/ž), ki bo vodil in nadziral realizacijo marketinške strategije. Prijave sprejemajo preko spletnega obrazca, kjer najdete tudi več informacij o delovnem mestu.

Podjetje GenePlanet, ki se ukvarja z genetskim testiranjem, v svoje vrste vabi vodjo marketinga in komunikacij (m/ž). Naloge kandidata bodo med drugim obsegale vzpostavitev in izvajanje tržne, notranje in zunanje komunikacijske strategije ter razvoj globalne kampanje in partnerstva. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Visionect išče tri inženirje, razvijalca in digitalnega strokovnjaka.

Podjetje Aetas, ki deluje na področju prodaje in marketinga v farmaciji, v svojo sredino vabi sodelavca za odnose s strokovno javnostjo (m/ž). Kandidat mora imeti ustrezno izobrazbo medicinske, biološke, farmacevtske ali podobne smeri. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Optika Clarus zaposli skrbnika spletne strani (m/ž) s predznanjem s področja upravljanja administracije spletnih strani in pisanja vsebin ter veseljem do digitalnih medijev. Prijavite se lahko preko zaposlitvenega portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Tehnološko podjetje Cosylab zaposli vodjo marketinga (m/ž) za pripravo marketinških aktivnosti v podporo celotni marketinški strategiji in ciljem podjetja na področju medicine, znanosti in novih trgov.

UniCredit nudi priložnost produktnemu strokovnjaku (m/ž) v skupini upravljanje produktov v okviru oddelka marketing in segmenti. Naloge novega sodelavca zajemajo vzdrževanje obstoječih in razvoj novih, tržno zanimivih produktov, skrb za cenovno politiko in iskanje priložnosti za povečanje dobičkonosnosti produktov. Prijave sprejemajo preko spletne strani.

Mana zaposli področnega vodjo prodaje (m/ž), ki bo prevzel odgovornost nadzor nad uspešnim vodenjem poslovanja posameznih trgovinskih enot. Prijave zbirajo do 11. novembra 2018 na elektronskem naslovu [email protected], več o zaposlitvi pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.