• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Dogodki tedna

Smo v tednu enega najpomembnejših oglaševalskih dogodkov leta, saj svoja vrata odpira 25. mednarodni festival kreativnosti Zlati boben.

V torek, 16. oktobra, bo v prostorih GZS izobraževanje pod okriljem Društva za marketing Slovenije Marketing TopX. Na predavanju »Znamka delodajalca – kako jo postaviti in kakšno vlogo ima pri tem marketing« bo strokovnjakinja za strateški marketing Nataša Mithans (Vareo) govorila o vlogi blagovne znamke delodajalca pri privabljanju talentov.

Prav tako v torek se začne vsakoletni dogodek Mesec oblikovanja, ki bo v Mestu oblikovanja (na Dunajski 123 v Ljubljani) trajal vse do 23. novembra. Celoten program najdete tukaj.

V sredo, 17. oktobra, pa bo v Hotelu Slovenija v Portorožu 25. mednarodni festival kreativnosti Zlati boben. Trajal bo vse do 19. oktobra, ko bodo nagradili najboljše akcije, razglasili pa bodo tudi agencijo, agencijsko mrežo in oglaševalca leta. V tekmi Zlatega bobna je 1200 del, od tega 32 slovenskih prijaviteljev. V Portorožu bo tudi ekipa MM, ki bo z dogodka obširno poročala.

V sredo bo ob 20. uri v Maxi klubu v Ljubljani 8. Business café s sloganom »Jaz, podjetje, marketing, PR«. Poleg Aljoše Bagole, izvršnega kreativnega direktorja v agenciji Pristop in kolumnista Marketing magazina, bosta svoje izkušnje z udeleženci delili še Maja Vogrinc (Maja's Marketing Lab) in Goga Sredojević (MGM Media Optima).