• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Tokratni pregled delovnih mest tedna ponuja nove izzive predvsem za strokovnjake za marketing in odnose z javnostmi.

Pristop išče svetovalca za odnose z mediji (m/ž), ki ima izkušnje z ustvarjanjem vsebin in mu niso tuje teme s področja glasbe in življenjskega sloga. Prijave sprejemajo do 18. oktobra 2018 na elektronski naslov [email protected]

Podjetje Eco Exclusive, ki se ukvarja s proizvodnjo pametnih čistilnih robotov, zaposli strokovnega sodelavca za trženje in komuniciranje (m/ž), ki bo med drugim skrbel za marketing in odnose z javnostmi. Prijave sprejemajo na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Svetovalno podjetje PHMR v svoje vrste vabi vodjo projektov trženjskih raziskav (m/ž), ki bo sodeloval z naročniki raziskav in pripravljal ponudbe. Prijave sprejemajo do 8. novembra 2018 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu in pogojih pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Distributer avtomobilskih delov Euroton v svoje vrste vabi referenta v marketingu (m/ž) za izvedbo marketinških aktivnosti, urejanje spletne strani in upravljanje družbenih omrežij. Prijave sprejemajo preko zaposlitvenega portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Nestlé Adriatic išče vodjo ključnih kupcev (m/ž), ki bo sodeloval pri upravljanju, načrtovanju in izvedbi prodajnih načrtov. Več o delovnem mestu in pogojih si lahko preberete na njihovi spletni strani.

Podjetje Aetas, ki deluje na področju prodaje in marketinga v farmaciji, v svojo sredino vabi sodelavca za odnose s strokovno javnostjo (m/ž). Kandidat mora imeti ustrezno izobrazbo medicinske, biološke, farmacevtske ali podobne smeri. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Pri Računalniških novicah zaposlijo grafičnega oblikovalca (m/ž) zaprelom revij in občasno postavitev oglasov. Prijave pošljite do 16. oktobra 2018 na elektronski naslov [email protected]. Več o delovnem mestu si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Agilcon išče strokovnjaka za e-poštni marketing (m/ž), ki bo strankam podjetja pomagal pri izvedbi e-poštnihkampanj in uporabi marketinških orodij. Prijave sprejemajo preko spletnega obrazca, kjer je na voljo tudi več informacij o zaposlitvi.