• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Wu-Tang Clan z nasveti iz vesolja

Člana raperske skupine Wu-Tang Clan nastopata v skupni oglaševalski akciji ameriških verig hitre prehrane White Castle in Impossible Foods. GZA in Ghostface Killah v štiridelni seriji oglasov odpotujeta v vesolje, kjer odgovarjata na vprašanja oboževalcev in seveda jesta hamburgerje.

Serija oglasov je delo hišne marketinške ekipe Impossible Foods, ki je za zdaj predstavila prvi del serije. Podjetji poudarjata predvsem dejstvo, da je njun skupni hamburger 100-odstotno organskega izvora. Zato so raperja in njunega virtualnega pomočnika tudi popeljali v vseolje, saj »le od tam v popolnosti vidimo lepoto Zemlje«.        

»Razmišljali smo, koga bi poslali v vesolje. Kdo so ljudje, ki najbolje poosebljajo našo filozofijo? Kdo so v času norosti na planetu Zemlja tisti ljudje, ki imajo prave odgovore? Takoj smo vedeli, da so to Wu-Tang Clan,« je povedala Sasha Markova, izvršna kreativna direktorica pri Impossible Foods.

Oglase, ki spominjajo na »vesoljske« filme iz 80-ih let prejšnjega stoletja, je režiral Sam Spiegel. Spiegel je s člani skupine že prej sodeloval kot producent. Da ga za režiranje oglasov verjetno ni bilo treba posebej prepričevati, vam pove dejstvo, da je svojo mačko poimenoval Wutang.