• Facebook
  • Twitter
  • RSS

»Não consigo parar de rir!«*

»Ne morem se nehati smejati« (v portugalščini) je eden od številnih odzivov, ki smo ga prejeli ob objavi memeja, ki (posplošeno) ponazarja razmere pri irskem nizkocenovcu Ryanair. Kot lahko razberemo iz komentarjev, so se slovenskim sledilcem pridružili številni potniki iz tujine.

Nihče si ob rezervaciji počitnic ne želi ostati brez leta. Ryanair je predvsem v drugi polovici leta 2017 polnil stolpce večinoma irskih in britanskih medijev, saj je ukinil številne linije in odpovedal še več letov. Posledično je na tleh ostalo na sto tisoče potnikov, številni ravno za božične praznike. Ko si postavljen pred izbiro, da boš preživel božič na letališču ali plačal 500 evrov tekmecu irskega cenovca, lahko pričakuješ pogrom na družbenih omrežjih. Pri tem so jezni potniki pokazali svojo kreativnost in nastali so številni zabavni memeji. Enega od njih smo objavili tudi na našem profile na Facebooku.

Z objavo so se poistovetili tudi naši sledilci, ki so se jim pridružili številni potniki iz tujine. Objava je sicer dosegla več kot 60 tisoč ljudi, od tega jo je všečkalo več kot 300, delilo pa več kot 140 uporabnikov. Komentarji? Neprecenljivo. Spodaj objavljamo ožji izbor.

Odzivi so prišli s Portugalske....

.... Velike Britanije...

... pa tudi Nizozemske (namensko nismo prevedli)

Potnica iz ZDA je zaupala »novo« računico