• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V prvem oktobrskem pregledu delovnih mest tedna nove sodelavce iščejo predvsem večja podjetja.

Agencija POINT OUT išče ustvarjalca video vsebin (m/ž), ki bo skrbel za snemanje in produkcijo video vsebin za naročnike in interni marketing. Več o delovnem mestu in prijavi lahko preberete tukaj.

Futura v svoje vrste vabi tekstopisca (m/ž). Prijave sprejemajo do 7. oktobra 2018 na elektronski naslov [email protected].

Grey Ljubljana nudi priložnost asistentu vodje projektov (m/ž) oziroma študenta z absolventskim statusom, ki se bo kalil pri vodenju oglaševalskih projektov slovenskih in tujih naročnikov. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected].

Multinacionalka Beiersdorf zaposli načrtovalca povpraševanja (m/ž), ki bo del ekipe nabavne verige in bo tesno sodeloval z drugimi ekipami, zlasti s prodajo, upravljanjem blagovnih skupin, financami in marketingom. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected], več informacij o zaposlitvi in prijavi pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Telekom Slovenije išče produktnega vodjo za področje pametne infrastrukture (m/ž) oziroma strokovnjaka s področja interneta stvari z izkušnjami iz projektnega vodenja. Prijave zbirajo na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Galerija okusov v svoje vrste vabi komunikologa (m/ž), ki bo v stiku z obstoječimi in potencialnimi naročniki, skrbel pa bo tudi za komunikacijo z mediji, splošno in strokovno javnostjo. Prijave pošljite na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Elan v svojo sredino vabi vodjo projektov v marketingu (m/ž), ki bo odgovoren za načrtovanje, vodenje, organiziranje in izvajanje marketinških aktivnosti. Prijave sprejemajo do 25. oktobra 2018 na elektronskem naslovu [email protected]. Več informacij o delovnem mestu najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Styria, ki upravlja portala bolha.com in Mojedelo.com, zaposli vodjo projektov za blagovno znamko bolha.com (m/ž). Kandidat bo skrbel za  aktivnosti tržnega komuniciranja in vodenja projektov. Prijave sprejemajo do 14. oktobra 2018 preko zaposlitvenega portala Mojedelo.com, kjer najdete tudi več informacij o delovnem mestu.