• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V tedenskem pregledu delovnih mest tedna ni zaznati ohladitve, nove sodelavce med drugim išče tudi Applov zastopnik v Sloveniji.

Red Orbit v svoje vrste vabi mlajšega in starejšega »frontend« razvijalca (m/ž).

OMD Slovenija išče asistenta za digitalno oglaševanje (m/ž). Delo obsega aktivno vodenje spletnih akcij ter pomoč pri pripravi medijskih načrtov in analiz. Prijave sprejemajo do 4. oktobra na elektronskem naslovu [email protected].

Media Publikum zaposli vodjo oglaševalskih akcij (m/ž) za upravljanje in optimizacijo oglaševalskih akcij za številne slovenske in globalne naročnike. Prijave zbirajo do 12. oktobra 2018 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

Agencija F2 išče tekstopisca (m/ž), ki ne kopira, temveč »kapira«. Če razumeš nove trende in klasične oglaševalske prijeme, hude in malo manj hude brife, prodajne in še bolj prodajne nagovore, potem si pravi za njihovo ekipo! Če se najdeš v zgornjih opisih, pošlji svoj CV na [email protected],  Več informacij na www.f-2.si.

Applov predstavnik v Sloveniji Apcom zaposli asistenta regijskemu vodji (m/ž). Kandidat bo opravljal analitične naloge, po drugi strani pa bo odgovoren tudi za različne kreativne projekte. V mednarodno ekipo torej vabijo kreativca, ki blesti pri analitiki in operativnih nalogah. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected].

Družba Styria International, ki upravlja portala MojeDelo.com in Bolha.com, nudi priložnost vodji digitalnih projektov (m/ž), ki bo skrbel za pridobivanje in optimizacijo spletnega prometa, digitalno oglaševanje in nastop na družbenih omrežjih. Prijave sprejemajo do 15. oktobra preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

SKB v svojo sredino vabi dva nova sodelavca v marketingu, in sicer marketinškega strokovnjaka (m/ž) v sektorju marketing – ponudba strankam in marketinškega strokovnjaka za kredite (m/ž).

Družba HIT išče prodajnika v trženju (m/ž) za promocijo in pospeševanje prodaje produktov in storitev za italijanski trg. Prijave sprejemajo do 30. septembra 2018 na elektronskem naslovu  [email protected]. Več o zaposlitvi si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.