• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Opazili smo – Sit(n)a akrobata

Pred tednom smo bili lahko na Instagramu priča medsebojnemu obračunavanju akrobatskega dvojca F&B Acrobatics. Spor je v svojem slogu in s sloganom »Lačen si ful drugačen« rešil Snickers.

Snickers se je (v sodelovanju z agencijo Imago Bold) na spor odzval z družabno igro Frendopoli z obljubo, da lahko ta igra reši njuno prijateljstvo. Igra s kartami je nastala kot promocija novega izdelka Snickers Bites, ki spodbuja deljenje in preživljanje skupnih trenutkov s prijatelji. Frendopoli vključuje 30 vprašanj, ki ti pomagajo spoznati soigralce, ki tekmujejo s tabo za vrečko Bitesov.

»Kaj je boljše kot čokoladica Snickers? Odgovor je preprost, čokoladica Snickers ter igra s kartami. Zato smo oblikovali Frendopoli, igro, ki je namenjena spoznavanju prijateljev ter deljenju Snickers Bites čokoladic.To je prva mednarodna kampanja za Snickers Bites, v katero smo vključilivplivneže iz Slovenije, Hrvaške ter Bosne in Hercegovine. Unikatna igra Fredopoli je zgladila nesoglasja in poglobila prijateljstva ter Snickers BItes popularizirala med ciljno skupino,« je za MM povedala Mirka Modrinić, kreativna direktorica Imago Bold. V agenciji nas vabijo, da razplet zgodbe še naprej spremljamo na profilu F&B Acrobatics.