• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Tokratni pregled delovnih mest tedna ponuja delovne izzive v zelo raznolikih panogah.

Digitalna agencija Red Orbit išče starejšega vodjo projektov (m/ž), strokovnjaka za SEO (m/ž) in digitalnega stratega (m/ž).

Digitalna agencija Httpool v svojo sredino asistenta projektov spletnega oglaševanja (m/ž) s statusom študenta. Kandidat bo aktivno sodeloval v vseh fazah procesa spletnega oglaševanja, s posebnim poudarkom na učinkovitosti oglaševanja. Prijave zbirajo na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na njihovi spletni strani.

Agencija za tržno komuniciranje IR Image v svoje vrste vabi kreativca (m/ž). Razmišljaš kreativno? Znaš ideje prevesti v besede, te pa povezati v zgodbe? Vsak dan? Pošljite prijave na [email protected].

Portal Ceneje išče strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž), ki ki bo skrbel za področje digitalnega marketinga za blagovni znamki Ceneje in Shopper's Mind. Novi sodelavec bo odgovoren za hrvaški trg, zato pričakujejo popolno znanje hrvaškega jezika. Prijave sprejemajo prek družbenega omrežja LinkedIn.

Oryx Gaming, ki se ukvarja z razvojem spletnih in mobilnih rešitev, zaposli strokovnjaka za spletni marketing (m/ž). Novi sodelavec bo skrbel za pripravo spletnih vsebin in oblikovanje marketinških kampanj. Prijavite se lahko preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Beiersdorf, ki je zastopnik blagovnih znamk NIVEA, Eucerin, La Prairie, Labello, 8x4 in Hansaplast, zaposli produktnega vodjo (m/ž). Kandidat bo skrbel za implementacijo in razvoj strategij blagovnih znamk Eucerin in Hansaplast v skladu z globalnimi usmeritvami ter iskanje inovativnih pristopov pri večanju moči blagovne znamke na trgu. Prijavite se lahko do 24. septembra 2018 na elektronskem naslovu [email protected], več o zaposlitvi pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Farmacevtska družba Sanolabor v svoje vrste vabi produktnega vodjo za trženje izdelkov za mikrobiologijo in molekularno biologijo (m/ž). Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected], več o pogojih za prijavo pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.