• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Prvi teden šole delodajalci v največji meri iščejo sodelavce v marketingu in upravljavce blagovnih znamk.

Futura DDB išče dodatne moči v medijskem oddelku, in sicer medijskega stratega (m/ž) in asistenta v medijskem oddelku (m/ž). Prijave za obe delovni mesti zbirajo do 12. septembra 2018 na elektronskem naslovu [email protected].

Atlantic Grupa išče vodjo operativnega upravljanja blagovnih znamk (m/ž), ki bo med drugim usklajeval marketinški proračun in skrbel za izvedbo marketinške strategije. Prijave sprejemajo preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.
Računalniške novicezaposlijo pomočnika urednika (m/ž) za urednikovanje revije Računalniške novice in spletnega portala www.racunalniske-novice.com ter usklajevanje nalog z obstoječo ekipo novinarjev. Prijave zbirajo do 20. septembra 2018 na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Družba Avto medija, ki izdaja avtomobilistično revijo Avto fokus, razvedrilno-zabavne revije Fokusplus, Družinski zabavnik, Mini zabavnik, Super zabavnik in Tematski zabavnik, zaradi povečanega obsega dela vabi v svojo ekipo sodelavca v marketingu (m/ž) za trženje oglasnega prostora. Prijave zbirajo do 18. septembra 2018 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Družba Akrobat, ki proizvaja trampoline in trampolinske parke, v svoje vrste vabi vodjo marketinga (m/ž) za vsebinsko zasnovo in izvedbo marketinških aktivnosti ter pozicioniranje blagovne znamke na mednarodnih trgih. Prijave zbirajo do 17. septembra 2018 na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Petrol v svojo sredino vabi strokovnega sodelavca (m/ž) v oddelku upravljanja blagovnih skupin za izris planogramov in analizo prodajnih podatkov vseh blagovnih znamk v podjetju in na trgu. Prijave sprejemajo do 17. septembra 2018 preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Transporter Footwear, ki zastopa blagovne znamke Diesel, Birkenstock, Tommy Hilfiger in Levi's, išče vodjo blagovnih znamk (m/ž). Kandidat bo skrbel za razvoj blagovne znamke, naročanje blaga in sodelovanje z oddelkom marketinga. Prijave sprejemajo do 30. septembra 2018 preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.